Træfældning og stubfræsning i Frederikssund| PTP Haveanlæg
Indhent tilbud

Står træet i vejen?

Træer og buske kan skabe en hyggelig, oaseagtig stemning i en hver have og park, men står det store bøgetræ et forkert sted, kan det også skygge for den smukke udsigt eller forhindre solens stråler i at komme ind i boligen. Hos PTP HaveAnlæg tilbyder vi træfældning, beskæring og stubfræsning i både private haver, hos erhverv og i offentlige institutioner. Er træet for højt til at fælde helt, benytter vi os af en lift eller topkappere som er specialuddannet til at klatre og fælde selv de højeste og mest besværlige træer. Derfor er ingen træer for høje og ingen rødder for dybe, til at vi tør give os i kast med opgaven.

 

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden

Nogle træer er nemmere at fælde en andre, men uanset opgavens omfang, er der to ting, vi aldrig går på kompromis med: kvalitet og sikkerhed. Hælder træet ind over jeres bolig, naboens bolig eller el ledninger, benytter vi os af vores specialudstyr samt vores mange års erfaring til at sikre, at træet bliver fjernet på en sikker måde, så store grene ikke forårsager ødelæggelser på boligen eller andre omgivelser omkring træet. Desuden tager vi også hånd om vores medarbejderes sikkerhed, hvorfor alle naturligvis har den nødvendige uddannelse til at klare opgaven. Skulle uheldet være ude, er vi selvfølgelig fuldt forsikret.

 

Vi klarer opgaven fra start til slut

Når vi tager ud til en træfældningsopgave eller stubfræsningsopgave, sørger vi naturligvis for alle detaljer lige fra forberedelser til udførelsen og oprydningen. Ønsker du at vi kører væk med haveaffaldet gør vi det med glæde, og ønsker du at bruge træet til brændeovnen eller måske et gør-det-selv projekt, lader vi det ligge på et aftalt sted. Fra vores base i Frederikssund, kører vi ud til kunder over hele Sjælland. Vil du høre nærmere, er du velkommen til at tage kontakt til os på 93 93 33 95 eller patrick@ptphave.dk.