Vi tilbyder træfældning på Sjælland

Hos PTP Haveanlæg står vi klar til at hjælpe dig med træfældningen. Har du et træ der har vokset sig for stort eller skygger det for solen til terrassen? Uanset situation har vi løsningen til dig. Kontakt os allerede i dag og få en professionel træfældning.


  Er træerne vokset sig for store eller er de til gene?

  Træer, hæk og buske er med til at skabe en hyggelig og levende stemning både på offentlige grønne arealer og i private haver. Samtidig kan de grønne blade være med til at dække for nysgerrige blikke i din have og dække af for vind og vejr. Vil man have et smukt grønt område, er det vigtigt indimellem at beskære træer og buske og gør man det ikke, kan de nemt vokse sig for store og blive til gene i stedet for glæde. Beskæring af træer sker ofte på baggrund af ønsker om mere lys i boligen, hvis træerne skygger meget, eller hvis de dækker for udsigt. Træer med døde grene kan desuden udgøre en sikkerhedsmæssig risiko, idet de kan falde ned og skade bygninger, biler eller mennesker. Beskæring i haver eller på grønne områder er også med til at skabe en øget symmetri og et velholdt udseende.

  Træfældning i hovedstadsområdet og Nordsjælland

  Hos PTP HaveAnlæg har vi mange års erfaring med træfældning af mange forskellige slags træer. Med base i Frederikssund dækker vi hele hovedstadsområdet og Nordsjælland, og vi udfører opgaver for både private og det offentlige. Vores mange års erfaring, samt vores professionelle tilgang har gjort at vi kan varetage enhver opgave inden for træfældning. Kontakt os allerede i dag og lad os bevise overfor dig hvorfor, vi skal stå for din næste træfældning.

  Træfældning pris

  Prisen på træfældning varierer meget fra træ til træ. Dette skyldes at der skal tages højde for en del forskellige parametre, når man fælder træer. Det er ting som højden på træet, er der drivhus eller andet under trækronen, er der hældning på træet mod bygninger og hvordan er adgangsforholdene. Afhængigt af disse parametre varierer prisen for hvad det kommer til at koste. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde den løsning der passer dig.

  Træbeskæring

  Udover træfældning tilbyder vi også træbeskæring. Vi udfører altid vores arbejde med professionalisme og den bedste viden inden for området. Beskæring af træer udføres med træklatring eller ved brug af lift. Vi tilbyder beskæring af træer til alle lige fra privat til erhverv. Vi kommer ud og leverer altid en professionel løsning, som matcher dine behov og ønsker. Som oftest udfører vi træbeskæring hvis der ønskes mere lys og luft til haven eller for at skabe en bedre og mere harmonisk udsigt. Derudover kan træbeskæring være en nødvendighed hvis der er dødegrene eller andet der kan udgøre en sikkerhedsmæssig risiko for forbipasserende.

  træfældning med topkapning
  træfældning

  Skal vi klare beskæringen for dig?

  Ved at vælge PTP Haveanlæg til beskæring af dine buske og træer, får du en professionel behandling med mange års erfaring inden for området. Vi har det rette sikkerhedsudstyr og er naturligvis dækket af forsikring, så du trygt kan lægge arbejdet i vores hænder.

  Vores vigtigste vision er at levere kvalitetshåndværk til tiden!

  Vil du vide mere, så kontakt PTP HaveAnlæg på 93 93 33 95 eller send en mail patrick@ptphave.dk.