arrow

Snerydning

Hos PTP haveanlæg har vi mange års erfaring med snerydning og kan rykke ud når der opstår akutte behov. Kontakt os allerede i dag for en aftale.


  Vi bekæmper sne og glatføre!

  Frostgrader, sne og glatte veje er yderst velkendte vejrforhold i den danske vintersæson. Selvom et sneklædt landskab er et smukt syn, kan det være besværligt og farligt at færdes i – både for biler, cyklister og fodgængere. PTP HaveAnlæg tilbyder snerydning og glatførebekæmpelse for både private, boligforeninger og erhverv.

  Som både privat, erhverv og boligforening har man pligt til at rydde for sne og bekæmpe glatføre, og hvis nogen kommer til skade på din grund, forårsaget af mangel på glatførebekæmpelse, står du med regningen (og den dårlige samvittighed).

  Lad os om at stå tidligt op

  At rydde for sne samt at salte veje og fortove kræver god tid, det rette udstyr og planlægning – og desuden kræver det, at du sætter vækkeuret tidligt hver eneste morgen. Derfor er der for mange store fordele ved at overlade ansvaret til en fagmand, der hurtigt og effektivt kan klare opgaven. Bliver sne og glatføre ikke bekæmpet ordentligt, kan det have alvorlige konsekvenser for dem, der færdes i området, og derfor går vi højt op i kvaliteten af det arbejde vi udfører.

  PTP HaveAnlæg har både det rette udstyr og den rette erfaring til opgaven, uanset arealet og omfanget, så overlad trygt opgaven til os!

  Fokus på dine behov

  Vi ved at vinterperioden kan være hård med risiko for sne og slud. Derfor står vi klar som din lokale anlægsgartner til at klare snerydningen hos dig. Vi lægger stor vægt på kommunikation, samarbejde og et veludført stykke arbejde. Her hos os er opgaven ikke udført før du er fuldt ud tilfreds med det endelige resultat. Som professionelle i tilgangen til vores arbejde, finder vi det nødvendigt at levere hver opgave til den aftalte pris og tid.

  Kom vinteren i forkøbet

  Kom vinteren i forkøbet ved at tage kontakt til PTP Haveanlæg allerede i dag på tlf. 93 93 33 95 eller patrick@ptphave.dk. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine behov. Med en beliggenhed i Frederikssund, dækker vi hele hovedstadsområdet og nordsjælland.

  Indhent et tilbud