Rullegræs og sågræs Frederikssund


  Sågræs og rullegræs til have, park og meget mere

  PTP HaveAnlæg i Frederikssund anlægger græsplæner for både private haveejere, boligforeninger, offentlige institutioner og erhverv. Der er fordele ved både rullegræs og sågræs og valget afhænger derfor af dine behov og ønsker.

  Sågræs eller rullegræs?

  Fordelen ved rullegræs er, at græsplænen leveres dækkende og med færdigt rodnet, der blot mangler at fæstne sig i den underliggende jord. Familien kan færdes på plænen ca. 14 dage efter anlægningen af rullegræsset. Herefter er vild aktivitet, såsom fodbold, løb og lignende intet problem og kan derfor især anbefales til børnefamilier og hundeejere.

  En rullegræsplæne er desuden meget tæt, og derfor går der længere tid før ukrudtet vokser op igennem græsset. Sågræs er den billigere mulighed, men kræver også en smule tålmodighed, da det kan tage op mod to måneder, før man kan færdes på plænen. En rullegræsplæne kan anlægges det meste året, så længe der ikke er frost i jorden, mens sågræs spirer ved 7 grader og bedst i fugtig, varm jord, hvorfor forår og efteråret er den mest optimale årstid til at så græs. Sågræs skal vandes jævnligt de første måneder afhængig af nedbør, mens en rullegræsplæne blot skal vandes de første 2-4 uger.

  Vil du høre nærmere?

  Når vi har anlagt din græsplæne, vejleder vi dig grundigt i, hvordan den skal vedligeholdes, så du også om et år (og om 10) står med en flot og tæt græsplæne. Vi sørger desuden altid for at overholde alle aftaler og tidsfrister, så du får en god oplevelse med at vælge PTP HaveAnlæg som samarbejdspartner. PTP HaveAnlæg er beliggende i Frederikssund, og herfra kører vi ud til kunder i privaten, det offentlige og erhverv over hele Sjælland. Vil du vide mere om græsplæneanlæg eller vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os på 93 93 33 95 eller sende en mail til patrick@ptphave.dk.