Rullegræs og sågræs Frederikssund

Skal du have anlagt nyt græs i haven? Så er du kommet til det rette sted. Hos PTP haveanlæg har vi mange års erfaring inden for anlægning af rullegræs og sågræs. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig nedenfor eller kontakt os på telefon/mail.


  Sågræs og rullegræs til have, park og meget mere

  PTP HaveAnlæg i Frederikssund anlægger græsplæner for både private haveejere, boligforeninger, offentlige institutioner og erhverv. Der er fordele ved både rullegræs og sågræs og valget afhænger derfor af dine behov og ønsker. En velholdt have er ikke fuldendt uden en flot grøn græsplæne. En grøn græsplæne er bare federe at ligge og lege på. Med Rullegræs kan man sikres en græsplæne der hurtigt er klar til brug og slippe for den mere langsomlige proces som ved sågræs.

  Ønsker du at høre nærmere om rullegræs eller hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os i dag.

  Sågræs eller rullegræs?

  Fordelen ved rullegræs er, at græsplænen leveres dækkende og med færdigt rodnet, der blot mangler at fæstne sig i den underliggende jord. Familien kan færdes på plænen ca. 14 dage efter anlægningen af rullegræsset. Herefter er vild aktivitet, såsom fodbold, løb og lignende intet problem og kan derfor især anbefales til børnefamilier og hundeejere.

  En rullegræsplæne er desuden meget tæt, og derfor går der længere tid før ukrudtet vokser op igennem græsset. Sågræs er den billigere mulighed, men kræver også en smule tålmodighed, da det kan tage op mod to måneder, før man kan færdes på plænen. En rullegræsplæne kan anlægges det meste året, så længe der ikke er frost i jorden.

  Sågræs er den langsomste metode, da frøene skal have lov til at spire først. Dog er løsningen lidt billigere end hvis du vælger rullegræs. Sågræs skal sås mellem april og oktober måned. Da det spirer ved 7 grader og bedst i fugtig, varm jord, hvorfor forår og efteråret er den mest optimale årstid til at så græs. Sågræs skal vandes jævnligt de første måneder afhængig af nedbør, mens en rullegræsplæne blot skal vandes de første 2-4 uger.

  Sådan klipper du en plæne med rullegræs

  Hvis du får anlagt en have med rullegræs er det også vigtigt at vide hvordan du skal vedligeholde den. Rullegræs er relativt nemt at vedligeholde og skal klippes som en almindelig græsplæne. Man kan med fordel sætte klippehøjden på plæneklipperen til 3-4 cm. Du skal dog være opmærksom på at du ikke skær mere end en tredje del af græsmassen. Hvis du ønsker at vertikalskære i rullegræsset bør du vente to måneders tid efter at det er blevet lagt. På den måde har rullegræsset mulighed for at danne rodnet til jorden.

  Når rullegræsset lige er blevet lagt er det vigtigt at holde det fugtigt så græsset har de bedste forudsætninger for at gro fast til jorden. Hvor meget og hvor ofte det skal vandes afhænger selvfølgelig af vejret.

  rullesgræs
  rullesgræs til have

  Pris på rullegræs?

  Prisen for rullegræs afhænger meget af opgavens omfang. Hvis du har en stor have, der skal anlægges med rullegræs, er prisen en anden end hvis arealet er noget mindre. Så for at vi kan give dig den bedste pris bør du kontakte os, så kan vi komme med et helt uforpligtende tilbud til dig.

  Vil du høre nærmere?

  Når vi har anlagt din græsplæne, vejleder vi dig grundigt i, hvordan den skal vedligeholdes, så du også om et år (og om 10) står med en flot og tæt græsplæne. Vi sørger desuden altid for at overholde alle aftaler og tidsfrister, så du får en god oplevelse med at vælge PTP HaveAnlæg som samarbejdspartner. PTP HaveAnlæg er beliggende i Frederikssund, og herfra kører vi ud til kunder i privaten, det offentlige og erhverv over hele Sjælland. Vil du vide mere om græsplæneanlæg eller vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os på 93 93 33 95 eller sende en mail til patrick@ptphave.dk.

  rullegræs