Er træer, hæk eller buskads vokset for vidt?

  Træer, hæk og buske er med til at skabe en hyggelig og levende stemning både på offentlige grønne arealer og i private haver. Samtidig kan de grønne blade være med til at dække for nysgerrige blikke i din have og dække af for vind og vejr.

  Vil man have et smukt grønt område, er det vigtigt indimellem at beskære træer og buske og gør man det ikke, kan de nemt vokse sig for store og blive til gene i stedet for glæde. Beskæring af træer sker ofte på baggrund af ønsker om mere lys i boligen, hvis træerne skygger meget, eller hvis de dækker for udsigt. Træer med døde grene kan desuden udgøre en sikkerhedsmæssig risiko, idet de kan falde ned og skade bygninger, biler eller mennesker. Beskæring i haver eller på grønne områder er også med til at skabe en øget symmetri og et velholdt udseende.

  Beskæring i hovedstadsområdet og Nordsjælland

  Hos PTP HaveAnlæg har vi mange års erfaring med beskæring af både trækroner, buske og hække. Med base i Frederikssund dækker vi hele hovedstadsområdet og Nordsjælland, og vi udfører opgaver for både private og det offentlige. Vores mangeårige erfaring gør, at vi ved hvornår og hvordan de forskellige planter bedst beskæres med det bedste resultat.

  Skal vi klare beskæringen for dig?

  Ved at vælge PTP Haveanlæg til beskæring af dine buske og træer, får du en professionel behandling med mange års erfaring inden for området. Vi har det rette sikkerhedsudstyr og er naturligvis dækket af forsikring, så du trygt kan lægge arbejdet i vores hænder.

  Vores vigtigste vision er at levere kvalitetshåndværk til tiden!

  Vil du vide mere, så kontakt PTP HaveAnlæg på 93 93 33 95 eller send en mail patrick@ptphave.dk.