Skab privatliv med et hegn

  Der er mange måder at skabe privatliv i haven, men har du ikke tålmodigheden til at vente på at busken vokser sig høj, er et hegn en god og pæn løsning. Mange har en forestilling om, at et hegn kan se for ”hårdt” ud, men sandheden er, at et hegn kan se ud på mange forskellige måder, og faktisk kan være en flot og integreret del af haven.

  Vi hjælper dig med den bedste løsning

  Udover at skabe privatliv ud mod veje, naboer, offentlige gangstier og lignende, er et hegn også en effektiv metode til at skabe læ for den danske blæst. Et hegn kan derfor også bruges til at indramme terrassen, så I stadig kan sidde ude og spise, mens sommeren går på hæld.

  Hos PTP HaveAnlæg har vi mange års erfaring med at lave forskellige former for hegn i træ, og du har derfor mange forskellige muligheder i forhold til design, tæthed og højde. Fortæl os om dine ønsker og krav, og så finder vi sammen den rette løsning til dig.

  Få et uforpligtende tilbud

  PTP HaveAnlæg skaber hegnløsninger til både private haveejere, erhverv, boligforeninger og lignende. Vi går højt op i kvalitet og bruger derfor kun de bedste materialer og værktøjer. Som professionel anlægsgartner går vi højt op i at levere et tilfredsstillende resultat samt altid at overholde aftaler og tidsfrister. Skal vi lave dit nye hegn, er du velkommen til at kontakte os på 93 93 33 95 eller sende os en mail til patrick@ptphave.dk – vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud.

  Vi dækker hele Sjælland fra vores base i Frederikssund.