Hegn

PTP Haveanlæg opsætter alle former for hegn, og kommer gerne med gode ideer til hvordan dit fremtidige hegn skal se ud. Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig.


  Skab privatliv med et hegn

  Der er mange måder at skabe privatliv i haven, men har du ikke tålmodigheden til at vente på at busken vokser sig høj, er et hegn en god og pæn løsning. Mange har en forestilling om, at et hegn kan se for ”hårdt” ud, men sandheden er, at de kan se ud på mange forskellige måder, og faktisk kan være en flot og integreret del af haven.

  Et hegn i haven, kan betyde mange ting. som tidligere nævnt kan det være med til at skabe privatliv i haven. Men det kan særdeles også benyttes til boligforeninger, som ønsker at indhegne container, affaldsgårde, legepladser eller fællesområder. Derudover kan opsætning af hegn, være i form af trådhegn, så hunden ikke løber ud af haven.

  hegn

  Priser for opsætning af hegn

  Prisen for opsætning af hegn, varierer, alt efter hvilken type hegn du ønsker at få opsat. Hvad end det drejer sig om et komposithegn, træhegn, trådhegn, eller andet er prisen vidt forskellig. Vi kommer naturligvis gerne forbi dig og giver et uforpligtende tilbud på netop din hegnsopgave. Kontakt os derfor allerede i dag på telefon 93 93 33 95 eller via mail patrick@ptphave.dk.

  Hvilket materiale til hegn i haven

  Trykimprægneret træ findes i mange forskellige udformninger og størrelser. Trykimprægnering gør dit hegn mere vejr bestandigt, dog er det vigtigt at træet der graves ned i jorden, er træbeskyttet. Med vores erfaring kan vi rådgive og vejlede dig om hvilket materiale der vil være det helt rette for dig og dit hegn. Vi deler med glæde ud af vores faglige viden, og kan vejlede dig i alle former for hegn, uanset om det er træhegn eller vedligeholdelsesfrit hegn.

  Hvis du står med en terrasse du gerne vil afskærme for vind og vejr, men stadig gerne vil beholde udsigten til haven. Kan hærdet glas være en flot og enkel løsning, det kræver ikke så meget vedligehold.

  hegn
  hegn

  Hegnsloven

  Hvis du skal have opsat et hegn mellem dig og din nabo, og I har svært ved at nå til enighed om hvordan hegnet skal udforme sig, kan i altid benytte jer af hegnsloven, så I ikke ender i større nabostrider. Hegnsloven indeholder love for hvor højt hegnet må være, hvem der har vedligeholdelsespligten og meget mere. Du kan læse mere om hegnsloven her.

  Vi hjælper dig med den bedste løsning

  Udover at skabe privatliv ud mod veje, naboer, offentlige gangstier og lignende, er et hegn også en effektiv metode til at skabe læ for den danske blæst. Et hegn kan derfor også bruges til at indramme terrassen, så I stadig kan sidde ude og spise, mens sommeren går på hæld.

  Hos PTP HaveAnlæg har vi mange års erfaring med at lave forskellige former for hegn i træ, og du har derfor mange forskellige muligheder i forhold til design, tæthed og højde. Fortæl os om dine ønsker og krav, og så finder vi sammen den rette løsning til dig.

  Få et uforpligtende tilbud

  PTP HaveAnlæg skaber hegnløsninger til både private haveejere, erhverv, boligforeninger og lignende. Vi går højt op i kvalitet og bruger derfor kun de bedste materialer og værktøjer. Som professionel anlægsgartner går vi højt op i at levere et tilfredsstillende resultat samt altid at overholde aftaler og tidsfrister. Skal vi lave dit nye hegn, er du velkommen til at kontakte os på 93 93 33 95 eller sende os en mail til patrick@ptphave.dk – vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud.

  Vi dækker hele Sjælland fra vores base i Frederikssund.