Flisebelægning og brolægning

Hos PTP HaveAnlæg har vi mange års erfaring med flisebelægning og brolægning. Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig med dit næste fliseprojekt. Lyder det som noget for dig, bør du kontakt os allerede i dag.


  Flisebelægning & brolægning

  Drømmer du om en ny, flot indkørsel af betonfliser, der matcher bilen eller måske om en charmerende patio af granit sten, der kan danne rammerne om hyggelige familie stunder?

  Hos PTP HaveAnlæg kan vi udføre forskellige former for flisebelægning og brolægning. Vi har både kompetencerne, materialerne og erfaringen til at lægge alt fra gangstier, indkørsler til terrasser, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Det betyder desuden, at vi ikke blot har mulighed for at hjælpe private husejere, men også erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.

  Hvis det lyder som noget for dig, skal du blot kontakte os via vores telefon nummer 93 93 33 95 eller kontaktformularen.

  Flisebelægning og brolægning af den bedste kvalitet

  Som professionel anlægsgartner, går vi højt op i at levere den bedste kvalitet hver eneste gang samt at overholde alle aftaler og tidsfrister. De fleste med overskud og et par praktiske hænder kan lægge en gangsti eller en terrasse, men det kræver mange års erfaring og hårdt arbejde at opnå et resultat, der er flot og symmetrisk og holder i mange år. Når du vælger os som samarbejdspartner, tør vi godt garantere, at du står tilbage med et veludført slutresultat, der holder sig flot i mange år med den rette vedligeholdelse.

  Flisebelægning og brolægnings priser

  Hos PTP HaveAnlæg findes der ikke en fast pris for vores flisebelægning eller brolægnings ydelser. Det kommer alt sammen an på hvilket materiale det skal udføres i. Der er forskel på om det skal være herregårdssten eller kampesten som dit haveprojekt skal være lavet af. Derudover spiller projektets størrelse og karakter en rolle i forhold til prisen. Derfor bør du kontakte os omkring din belægningsopgave, så udarbejder vi med glæde et uforpligtende tilbud specielt skræddersyet til dig.

  fliselægning indkørsel

  Kunden i fokus

  Hos PTP HaveAnlæg sætter vi altid kunden først, uanset hvilken type opgave vi skal udføre. En af de måder vi sikre dette på, er ved et tætsamarbejde og god kommunikation. På den måde ved du præcist hvad og hvornår vi påbegynder eller arbejder på dit projekt. Vi tilrettelægger gerne vores arbejde således, at vi er til mindst gene for dig og dine nærmeste. Med det tætte samarbejde og den gode kommunikation har vi erfaret at slutresultatet, bliver langt bedre og kunderne gladere. Da slutproduktet ender med at være noget de kan være glad for i mange år.

  Flisebelægning til alle behov

  Vi har over årene løst en lang række opgaver, hvor vi har lavet kreative og flotte flisebelægnings løsninger. Vores kompetencer favner bredt og er derfor sikre på også at kunne løfte din opgave. Uanset om det er en ny indkørsel, ny stenterrasse, gangsti eller noget helt andet, så står vi klar med kompetencerne. Med vores mange års erfaring tør vi godt sige at vi er Sjællands måske bedste fliselægger. Lad os stå for dit næse flise projekt, vi er sikre på at vi kan løfte opgaven, så den opfylder dine krav og behov. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde den løsning, der passer dig bedst.
  brolægning
  indkørsel fliselægning

  Flisebelægning indkørsler

  Indkørslen er noget af det første man møder når man kommer på besøg hos dig. Hvis du ønsker at skabe et godt førstehåndsindtryk, kan det derfor være fordelagtigt at få anlagt flotte fliser i indkørslen. Hos PTP HaveAnlæg har vi mange former for fliser og brolægnings sten, på den måde er du sikret et bredt udvalg af sten, så det kan passe til præcist den stil du går efter.

  Med den rette flisebelægning af indkørslen, kan du få hævet helhedsudtrykket af din bolig til et højere niveau. Hvis du ønsker at din bolig, fremstår flottere end før, bør du altså prioritere en dekorativ flot belægning i indkørslen, som derved komplimenterer boligen.

  Skal vi lægge din nye terrasse?

  Uanset om der skal lægges ny terrasse i haven, ny gangsti i en offentlig park, eller den integrerede institution skal have en ny cykelbane, står vi til din rådighed. Vil du vide mere om vores kompetencer eller ydelser, er du velkommen til at kontakte os på 93 93 33 95 eller patrick@ptphave.dk, hvor vi med glæde kommer med et uforpligtende tilbud. Vi udfører flisebelægning og brolægning omkring Frederikssund, Roskilde og omegn.

  flise terrasse