Flisebelægning og brolægning nær Frederikssund og Roskilde


  Flisebelægning & brolægning

  Drømmer du om en ny, flot indkørsel af betonfliser, der matcher bilen eller måske om en charmerende patio af granitsten, der kan danne rammerne om hyggelige familiestunder?

  Hos PTP HaveAnlæg kan vi udføre forskellige former for flisebelægning og brolægning. Vi har både kompetencerne, materialerne og erfaringen til at lægge alt fra gangstier til indkørsler til terrasser, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Det betyder desuden, at vi ikke blot har mulighed for at hjælpe private husejere, men også erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.

  Flisebelægning og brolægning af den bedste kvalitet

  Som professionel anlægsgartner, går vi højt op i at levere den bedste kvalitet hver eneste gang samt at overholde alle aftaler og tidsfrister. De fleste med overskud og et par praktiske hænder kan lægge en gangsti eller en terrasse, men det kræver mange års erfaring og hårdt arbejde at opnå et resultat, der er flot og symmetrisk og holder i mange år. Når du vælger os som samarbejdspartner, tør vi godt garantere, at du står tilbage med et veludført slutresultat, der holder sig flot i mange år med den rette vedligeholdelse.

  Skal vi lægge din nye terrasse?

  Uanset om der skal lægges ny terrasse i haven, ny gangsti i en offentlig park, eller den integrerede institution skal have en ny cykelbane, står vi til din rådighed. Vil du vide mere om vores kompetencer eller ydelser, er du velkommen til at kontakte os på 93 93 33 95 eller patrick@ptphave.dk, hvor vi med glæde kommer med et uforpligtende tilbud. Vi udfører flisebelægning og brolægning omkring Frederikssund, Roskilde og omegn.