Støttemure og trapper Frederikssund


  Få lavet støttemure i Frederikssund

  Skal du have lavet støttemure omkring Frederikssund? Så er du kommet til det rette sted.

  Ikke alle haver er flade som en fodboldbane, og er du ejer af en have med niveauforskelle, gælder det om at se muligheder i stedet for begrænsninger. Hos PTP HaveAnlæg har vi mange års erfaring med at skabe løsninger til haver med niveauforskelle. Afhængig af dine ønsker og havens størrelse, kan det være en rigtig god løsning at få lavet støttemure eller trapper, så du kan udnytte havens kvadratmeter på bedst mulig vis.

  Forskellige former for støttemure og trapper:

  Vi skræddersyr en løsning til dig

  Det kan være udfordrende selv at se nye muligheder i en velkendt have, og derfor stiller vi med glæde vores erfaring og faglige rådgivning til din rådighed. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der passer til familiens behov og ønsker. Har du selv en klar idé om, hvordan haven skal se ud, hjælper vi dig med at gøre drømmen til virkelighed. Med støttemure og/eller trapper, kan man skabe en hyggelig og charmerende have med fx en hævet terrasse, en legeplads til børnene, et område til drivhuset og meget mere.

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  Med hensyn til støttemure og trapper, er mulighederne mange og PTP HaveAnlæg hjælper gerne med at finde den rette løsning til dig. PTP HaveAnlæg har base i Frederikssund, men vi kører ud til kunder over hele Sjælland. Ved at ringe til 93 93 33 95 eller skrive til patrick@ptphave.dk kan du få rådgivning samt et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!