arrow

Støttemure og trapper Frederikssund

Støttemure og trapper kan være med til at skabe en bedre helhed i haven. Med vores erfaring kan vi helt sikkert hjælpe dig, så du får en have du bliver gladere for.


  Få lavet støttemure i Frederikssund

  Skal du have lavet støttemure omkring Frederikssund? Så er du kommet til det rette sted.

  Ikke alle haver er flade som en fodboldbane, og er du ejer af en have med niveauforskelle, gælder det om at se muligheder i stedet for begrænsninger. Hos PTP HaveAnlæg har vi mange års erfaring med at skabe løsninger til haver med niveauforskelle. Afhængig af dine ønsker og havens størrelse, kan det være en rigtig god løsning at få lavet støttemure eller trapper, så du kan udnytte havens kvadratmeter på bedst mulig vis.

  Forskellige former for støttemure og trapper:

  Vi skræddersyer en løsning til dig

  Det kan være udfordrende selv at se nye muligheder i en velkendt have, og derfor stiller vi med glæde vores erfaring og faglige rådgivning til din rådighed. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der passer til familiens behov og ønsker. Har du selv en klar idé om, hvordan haven skal se ud, hjælper vi dig med at gøre drømmen til virkelighed. Med støttemure og/eller trapper, kan man skabe en hyggelig og charmerende have med fx en hævet terrasse, en legeplads til børnene, et område til drivhuset og meget mere.

  Støttemure til haven

  Få støttemure og trapper til din have, så du kan udnytte kvadratmeterne endnu bedre. Hvis din have har forskellige niveauer, kan det være en fordel at dele haven op ved at benytte en eller flere støttemure. Med en støttemur i haven er man sikret bedre udnyttelse af arealerne. Med en opsat støttemur kan man også få lavet trapper der passer til, så man kan navigere sig rundt i haven på den bedst mulige måde.

  Med vores erfaring og ekspertise er vi sikre på at kunne skabe den perfekte have til dig, som du kan være glad for i mange år. Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os.

  Trapper til udeareal

  Trapper til hovedindgange, terrasser og stier skal altid indpasses til det nærliggende areal. De kan laves som et selvstændigt element som står ud og fanger øjet med kraftig form, farve og materiale valg. Trapperne kan laves af mange forskellige materialer og tilpasses dine behov og ønsker. Hvad end du ønsker hele trin, fliser, brosten eller andet, så kan vi klare opgaven.

  Dekorative og praktiske støttemure

  Uanset om det er din have eller din indkørsel der har væsentlig niveau forskel, så kan en støttemur være den optimale løsning. En støttemur kan nemlig både være en dekorativ udsmykning til din have, samtidig med at den har en praktisk funktion. Støttemuren kan opføres i en del forskellige materialer afhængigt af dine ønsker og behov. Hos PTP haveanlæg har vi opført et utal af opgaver, og kan derfor rådgive dig om den bedste løsning til dine ude arealer.

  Hvad koster en støttemur?

  Prisen på en støttemur afhænger af hvor lang den skal være, samt højde og valg af materialer. Ønsker du at få lavet en støttemur og gerne vil have en ide om hvad prisen bliver, så kan du altid kontakte os, vi giver gerne et uforpligtende tilbud.
  Brolægning

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  Der er mange mulighederne og PTP HaveAnlæg hjælper gerne med at finde den rette løsning til dig. PTP HaveAnlæg har base i Frederikssund, men vi kører ud til kunder over hele Sjælland. Ved at ringe til 93 93 33 95 eller skrive til patrick@ptphave.dk kan du få rådgivning samt et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

  Indhent et tilbud