Vedligeholdelse af alle former for grønne arealer

  PTP HaveAnlæg er en kvalitetsbevidst og detaljeorienteret virksomhed, og derfor kender vi vigtigheden i at vedligeholde de grønne arealer – både for udseendets skyld, men også af praktiske årsager. Havevedligeholdelse kan være lidt af en mundfuld i en travl hverdag, eller hvis man bare ikke har grønne fingre. Derfor tilbyder vi hos PTP HaveAnlæg at vedligeholde alle former for grønne arealer. Uanset om du er privat husejer, der mangler hjælp til hækklipning og græsslåning, en boligforening, der har brug for en erfaren anlægsgartner til at bekæmpe ukrudt og beskære træer eller noget helt tredje, står vi til din rådighed.

  Beskæring i hovedstadsområdet og Nordsjælland

  Vedligeholdelse kan blandt andet bestå af:

  Vedligeholdelse og havepleje efter dine behov

  PTP HaveAnlæg tilbyder vedligeholdelse både som engangsydelser og som abonnementsløsninger. Sammen kan vi aftale en plejeplan for haven, parken, udeområdet osv., så den passer til dine behov.

  Uanset om du blot har brug for en halvårlig hækklipning eller ugentlige vedligeholdelsesopgaver, kører vi gerne ud til dig. PTP HaveAnlæg er beliggende i Frederikssund, men kører ud til kunder over hele Sjælland.